Acasa| Cursuri şi Workshopuri| Braşov| Un altfel de training la Braşov!

Un altfel de training la Braşov!

Cu ocazia sărbătorii de Paşte, Lorand Soares-Szasz, business coach şi trainer la firma Coaching4You, în colaborare cu Asociaţia House of Angels Braşov, organizează în data de 13 aprilie un seminar de comunicare adresat persoanelor interesate de dezvoltarea unor abilităţi de comunicare eficientă la nivel personal şi profesional.

Evenimentul va avea loc la Hotel Coroana Braşovului ( Piaţa Unirii, str. Vasile Saftu nr. 1) în cadrul a două intervale orare: ora 17:30 (50 locuri disponibile) şi ora 19:30 (50 locuri disponibile).


Training-ul se adresează persoanelor interesate de domeniul comunicării, precum şi  următoarelor grupuri profesionale:
•       oameni de afaceri
•       tineri profesionişti
•       studenţi şi proaspăt absolvenţi


Accesul la acest seminar se va face pe bază de alimente, rechizite şcolare şi alte articole de uz curent. Toate aceste articole vor fi date, în apropierea Paştelui, către 10 familii din Braşov, cu o situaţie financiară precară.


Participarea la seminar se va face pe baza înscrierii şi aducerii unuia dintre cele 3 pachete menţionate mai jos:


PACHET 1: 1kg orez, 1 pachet de paste, 1 pachet de cereale, 1l de ulei, 1l de lapte, 1 caiet de matematica/ romana + 1 pix, 1 sampon, 1 ciocolata

PACHET 2 : 1kg cartofi, 1 kg zahar,1 cutie de unt/margarina, 1l de suc, 1 pasta de dinti, 1 creion + radiera, 1 cutie de bomboane

PACHET 3: 1 kg faina de grau/ de porumb; 1 kg sare; 1 kg de fasole (boabe); 1 l de sos de rosii; 1 kg de mere; 1 kg ceapa; 1 pateu (de pui sau vegetal); 1 sapun; 1 stilou; 1 cutie de biscuiti; 1 cutie de napolitane


 
Acesta este minimul necesar pe care participanţii îl pot aduce pentru a participa la seminar. Dacă participanţii vor dori să ofere mai mult sau mai multe bucăţi/kg/l vor fi încurajaţi să o facă. Vor fi acceptate şi alte ajutoare care nu se regăsesc în listele de mai sus.

Înscrierile se fac la: mihaela@houseofangelsfoundation.org, pr@houseofangelsfoundation.org  sau la telefon 0742.22.52.39 – Mihaela. 

La înscriere sunteţi rugaţi să menţionaţi numele dumneavoastră, contact - adresa de e-mail, telefon, ora la care doriţi să participaţi, pachetul pe care îl veţi aduce şi dacă puteţi aduce articole suplimentare. 
 

8 motive pentru a participa la acest seminar:


1.    O să înveţi cum să detectezi o persoană care minte înainte să deschidă gura
2.    O să înveţi cum să îţi îmbunătăteşti creativitatea şi memoria
3.    O să înveţi cum să obţii ce îţi doreşti cu ajutorul a două cuvinte
4.    O să înveţi cum să manipulezi persoana cu care comunici
5.    O să înveţi cum să identifici cele trei căi de comunicare (VAC)
6.    O să înveţi cum să te foloseşti de comunicare pentru a avansa în carieră
7.    O să înveţi cum să îmbunătăteşti atmosfera în firmă cu ajutorul comunicării
8.    ...şi o să aduci un zâmbet pe buzele a 10 familii din oraşul tău.

Pentru a citi mai multe informaţii despre familiile susţinute în cadrul acestui proiect, puteţi vizita site-ul House of Angels www.caritabil.blogspot.com.


  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
image

Cu ocazia sărbătorii de Paşte, Lorand Soares-Szasz, business coach şi trainer la firma Coaching4You, în colaborare cu Asociaţia House of Angels Braşov, organizează în data de 13 aprilie un seminar de comunicare adresat persoanelor interesate de dezvoltarea unor abilităţi de comunicare eficientă la nivel personal şi profesional.

Evalueaza acest articol
0