Acasa| Cursuri şi Workshopuri| Braşov| Ateliere de film şi cinema!

Ateliere de film şi cinema!

CineClub Braşov organizează în perioada 30 mai - 2 iunie ateliere de pregătire pentru cei care doresc să se iniţieze în domeniul filmului.

Program ateliere:

30, 31 mai - Introducere în Producţia de Film - atelier susţinut de Mara Oprişiu, producător independent

1, 2 iunie - Introducere în Imagine de Film - atelier susţinut de Alex Trăilă, director de imagine şi producător independent


Înscrieri şi detalii la adresa cineclub.brasov@gmail.com sau la telefon: 0736014076.


Mara Oprişiu este licenţiată a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti. A urmat cursul „Producţie şi Marketing de Film” la Lisabona, în cadrul RESTART Instituto de Criatividade e Novas Tecnologias. Începand cu anul 2008 ocupă, pe rând, funcţiile de coordonator de producţie Saga Film, manager de locaţie în cadrul Festivalului de Film Internaţional Iaşi, consultant MEDIA Desk Romania, producător BIFF 2010. Pe lângă activitatea de producător de evenimente, din 2010 Mara iniţiază şi coordonează Cineclubul din cadrul Mediatecii „George Bariţiu” din Braşov.

Alex Trăilă a absolvit Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, Imagine de Film în anul 2007, a lucrat în calitate de director de producţie pentru diverse spoturi publicitare până în 2008. În paralel, a înfiinţat o casă de producţie, Steppenwolf Film, a produs şi a filmat ca director de imagine videoclipuri muzicale, a oferit servicii de producţie pentru casele de producţii consacrate din România. În 2009, a finalizat producţia scurtmetrajului „Clopotul”, prezent şi în cadrul festivalulului de la Cannes 2010. În 2011, a fost selectat în cadrul Berlin Talent Campus şi Sarajevo City of Film.


Mai multe detalii despre CineClub Braşov găsiţi accesând următorul link:
http://cineclubbrasov.blogspot.com/.

 

 

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
image

CineClub Braşov organizează în perioada 30 mai - 2 iunie ateliere de pregătire pentru cei care doresc să se iniţieze în domeniul filmului.

Evalueaza acest articol
0