Acasa| Cursuri şi Workshopuri| Bucureşti| Cursuri de accesare a fondurilor europene

Cursuri de accesare a fondurilor europene

In ultimii doi ani Asociatia Manageri in Dialog a reusit instruirea gratuita a unui numar de 500 de tineri din Bucuresti, Ploiesti, Braila si Satu-Mare in domeniul accesarii fondurilor europene. Succesul proiectelor “Cheia catre fondurile europene” si “Acceseaza fondurile europene!” ne-au determinat sa continuam seria de seminarii, pentru ca toti cei interesati de acest domeniu sa aiba acces la informatii.Pentru a veni in intampinarea nevoilor diferite ale participantilor, am construit doua module: 

• un modul de baza, care sa aduca participantilor informatiile teoretice privind principalele programe finantate din fonduri europene si modalitatile de accesare a unei finantari 

• un modul extins, la sfarsitul caruia participantii vor putea sa completeze singuri o cerere de finantare pentru un proiect POSDRU. 

Cui ne adresam?


Persoanelor implicate in activitatea unui ONG, angajatilor din institutii publice si private, studentilor, tinerilor si tuturor persoanelor interesate de domeniul accesarii fondurilor europene.

De ce sa participati?


Pentru ca doriti sa aflati ce sunt fondurile europene si cum arata un proiect care a primit finantare, pentru ca aveti o multime de proiecte, dar nu gasiti finantare, pentru ca aveti idei, dar nu stiti cum sa scrieti un proiect si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati. 

Ce veti invata?


Aceste seminarii nu sunt un curs clasic de managementul proiectelor, ci se axeaza pe oferirea de informatii pentru realizarea unui proiect finantat din fonduri europene.

Modulul I se adreseaza celor care nu au cunostinte in domeniul accesarii fondurilor europene, avand scopul de a-i familiariza cu principalele notiuni si programe. 

In cadrul primului modul vor fi tratate urmatoarele continuturi: 

• notiuni teoretice de baza cu privire la principalele programe finantate din fonduri europene 

• etapele care trebuie parcurse pentru a accesa o finantare

• prezentarea unei cereri de finantare POSDRU

• greselile frecvente care duc la respingerea proiectelor 

Modulul II se adreseaza celor care au deja cunostintele de baza, dar au nevoie sa stie cum sa scrie o cerere de finantare. Acest modul este unul cu un puternic caracter interactiv.

De-a lungul seminariilor, participantii vor realiza un proiect si vom completa o cerere de finantare, sub atenta indrumare a trainerului. La sfarsitul acestui modul participantii vor avea cunostintele si abilitatile pentru a completa singuri o cerere de finantare si pentru a aplica pentru o finantare europeana.

Cand?

 

Modulul I : in data de 8 si 9 ianuarie 2011, orele 10-14.


Modulul se va desfasura in weekend, sambata si duminica, timp de 2 zile, cate 4 ore pe zi (8 ore in total).

Modulul II: in data de 19-20 si 26-27 februarie 2011, orele 10-14


Acest modul se va desfasura in doua weekenduri, sambata si duminica, timp de 4 zile, cate 4 ore pe zi (16 ore in total).

Cat costa?


Din cauza faptului ca acest proiect nu mai beneficiaza de finantare din partea ANST, se va percepe o taxa pentru acoperirea costurilor directe ale organizarii seminariilor.

Pentru Modulul I (2 zile , 8 ore) – 100 RON

Pentru Modulul II (4 zile , 16 ore) – 200 RON


Fiecare participant se poate inscrie la oricare din cele doua module, participarea la Modul I nu este obligatorie pentru a participa la Modulul II. Pentru cei care doresc participarea la ambele module, pretul total pentru cele doua este de 250 RON. 

Pentru Modulul I + Modulul II (6 zile, 24 ore) – 250 RON

 

Cum va inscrieti?


Pentru a va inscrie, trimiteti un mail cu subiectul “Inscriere seminarii” la adresa manageri.dialog@yahoo.com .

Va rugam sa precizati in e-mail numele dumneavoastra, numarul de telefon si modulul pentru care va inscrieti ( Modulul I, Modulul II sau ambele module). Va vom contacta in maxim 36 de ore de la primirea e-mailului. 

Locurile sunt limitate. Principiul ocuparii locurilor disponibile este “primul venit, primul servit”.

 

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
Tag-uri
Articol fara tag-uri
Evalueaza acest articol
5.00