Acasa| Proiecte şi Evenimente| Braşov| Vara nu s-a terminat … Fă-ţi bagajul, şi-ai plecat!

Vara nu s-a terminat … Fă-ţi bagajul, şi-ai plecat!

Eşti student şi vrei să evadezi din mediul cotidian în care trăieşti? Eşti o persoană care ia decizii de moment şi nu ai încă planuri pentru restul verii?

Dacă răspunzi hotărât cu DA la aceste întrebări, AIESEC îţi propune să îţi petreci restul vacanţei într-o altă ţară prin programul de internship-uri internaţionale! 200 de tineri români participă acum la acest program! Şi tu poţi fi unul din ei! Ce poţi face într-un stagiu internaţional de dezvoltare?

Poţi participa la un proiect ca să susţii training-uri şi prezentări în limba engleză, îţi vei dezvolta abilităţile de vorbit în public şi vei lucra într-o echipă cu alţi tineri internaţionali.


Poţi lua parte la diverse proiecte de dezvoltare a comunităţii unde să cunoşti noi culturi şi să ai o experienţă de neuitat!


Poţi merge la evenimente culturale, poţi călători şi te poţi dezvolta şi distra într-un cadru internaţional!


Dacă eşti curios să afli poveştile altor tineri care se află acum într-un stagiu în străinătate, precum povestea Dianei din Turcia, a Magdei din Egipt sau a Ioanei din Cipru, intră pe http://blog.aiesecbv.ro/ sau urmăreşte-ne pe http://www.facebook.com/AIESECBV.Înscrie-te pe http://aiesecbv.ro/ sau trimite un mail în care îţi exprimi dorinţa de a participa la un astfel de stagiu pe adresa o.tudorflorin@gmail.com  până la data de 1 septembrie!


Persoană de contact:

Olar Tudor Florin
Responsabil Stagii de Practică Internaţionale
Telefon: 0720080020
E-mail: o.tudorflorin@gmail.com

 

*Iniţiativa este susţinută de Universitatea Transilvania şi poţi lipsi în luna octombrie de la cursuri dacă pleci într-un stagiu de practică prin AIESEC Braşov.
*Masa şi cazarea sunt asigurate pe parcursul stagiului.


 

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
image

Eşti student şi vrei să evadezi din mediul cotidian în care trăieşti? Eşti o persoană care ia decizii de moment şi nu ai încă planuri pentru restul verii?

Evalueaza acest articol
0