Acasa| Proiecte şi Evenimente| Braşov| La evenimentul 11EVEN din Braşov vei afla poveşti şi experienţe de viaţă excepţionale!

La evenimentul 11EVEN din Braşov vei afla poveşti şi experienţe de viaţă excepţionale!

11EVEN este proiectul special pe care CityPlus, cu sprijinul Fundaţiei Post-Privatizare îl organizează într-o dată unică în istorie: 11.11.2011. Proiectul 11EVEN, concretizat în 11 evenimente ce vor avea loc în 10 oraşe din România – Cluj, Bucureşti, Sibiu, Timişoara, Braşov, Târgu-Mureş, Alba-Iulia, Iaşi, Suceava, Oradea - şi în Bruxelles, la începutul lunii decembrie, se va adresa tuturor persoanelor interesate în dezvoltarea lor profesională şi personală.

Proiectul 11EVEN îşi propune să devină spaţiul în care personalităţi din diverse domenii, precum şi oameni valoroşi cu sau fără expunere socială transmit experienţe, întâmplări, eşecuri din propria carieră şi viaţă, decizii luate în acele momente, principii care au contribuit decisiv la evoluţia şi la starea lor actuală.

Evenimentul 11EVEN din Braşov va avea loc la Sergiana Center, cu începere de la ora 17.00, vineri 11 noiembrie 2011.

Cunoscutul jurnalist şi om de televiziune Radu Moraru va fi prezent la evenimentul 11EVEN din Braşov: „Nu e imposibil să ajungi sus, greul imposibil e să rămii acolo!  FALS! Dacă introduci şi FALS! Lângă lozincă atunci acesta ar putea fi titlul prezentarii mele. Din nefericire, fiecare dintre noi îşi descoperă propria viaţă abia atunci când mai este foarte puţin timp. Aceştia sunt norocoşii, fiindcă există mulţi ghinionişti care o descoperă mult prea târziu! Cei pierduţi sunt cei care nu-şi înţeleg viaţa niciodată!”, mărturiseşte Radu Moraru echipei 11EVEN.

Costin Ştefan este un alt speaker prezent în Braşov în 11 noiembrie. Cu multe abilităţi, ambiţii şi visuri măreţe, cu dorinţa permanentă de a excela în afaceri şi nu numai, Costin lasă să se vadă o latură a pasiunilor sale: „Anul 2006 este un an de cotitură în care plec o lună şi jumătate în India, scriu pe un blog aventurile mele acolo, încep să am mii de cititori şi toți mă încurajează să continui să scriu pentru că am talent. Urmează alte 15 destinații. Apoi apare primul volum din “Jurnalul unui vagabond prin lume” care are succes moderat dar neaşteptat la o carte fără reclama şi autor necunoscut. Majoritatea cititorilor mă încurajează şi  apare al doilea volum care în cele câteva săptămâni de la lansare are vânzări record, apoi constante un an întreg. Nimeni nu se aştepta la aşa un succes, în afara de mine care aveam şi am un vis, să împart cu cât mai multă lume din frumusețea călătoriilor ca un “vagabond”.

Printre speakerii care vor fi prezenţi la evenimentul 11even din Braşov se numără şi scriitorul teolog Prof. Vasile Oltean, fondatorul Tess - Gelu Dumitru si Andrei Pena, publisher la Money Expres.

Mai multe informaţii despre speakerii prezenţi la evenimentele 11EVEN puteţi afla accesând: http://11even.ro/blog/. Mai multe informaţii despre întregul eveniment pot fi găsite pe www.11even.ro şi pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/11even.ro .

 Participarea la evenimentele 11EVEN se face pe bază de bilet. Mai multe informaţii despre bilete pot fi găsite pe: http://www.11even.ro/inscrieri.php

 

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
Tag-uri
Evalueaza acest articol
5.00