Acasa| Proiecte şi Evenimente| Bucureşti| Team Work – O mişcare inteligentă!

Team Work – O mişcare inteligentă!

Dacă eşti student şi doreşti să-ţi ocupi timpul liber cu activităţi diferite sau pur şi simplu simţi că facultatea nu este de ajuns pentru tine, înscrie-te în Campania de recrutare Team Work 2011.

Team Work este un ONG studenţesc care are misiunea de a facilita acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Alături de noi îţi poţi exersa abilităţile şi poţi dobândi altele noi, foarte necesare atât pe plan social, dar şi profesional. Mai mult, în noi vei găsi atât nişte voluntari profesionişti, cât şi prieteni de încredere.

Voluntarii Team Work îşi desfăşoară activitatea într-o gamă diversificată de domenii: Comunicare, Resurse Umane, Training, Relaţii Internaţionale, Educaţie non-formală. Citeste mai multe despre organizarea Team Work şi despre proiectele noastre si acceseaza Raportul de activitate 2010-2011.

În oricare dintre domenii vei alege să activezi, experienţele acumulate pe parcursul unui an de voluntariat te vor schimba şi te vor defini ca persoană. În plus, te vor ajuta să îţi dezvolţi traseul profesional ales sau să descoperi unul nou. 

Tu vino cu:

- o grămadă de entuziasm

- creativitate cu vârf

- bucăţi întregi de iniţiativă

- seriozitate şi responsabilitate în pachete mari

Iar alături de noi vei avea:

- profesionalism cât un munte

- prieteni pentru o viaţă

- cutii de distracţie

Cum poţi deveni voluntar Team Work?

Înscrie-te în perioada 6-27 octombrie. Formularul îl accesezi de pe blogul Team Work (http://blogteamwork.blogspot.com/). Completarea se face online.

Apoi vei fi chemat la un interviu stabilit într-una din zilele de weekend: 15, 16, 22, 23, 29, 30 octombrie.

Pentru orice informaţie în plus ne poţi scrie la adresa contact@teamwork.org.ro.

 

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
image

Dacă eşti student şi doreşti să-ţi ocupi timpul liber cu activităţi diferite sau pur şi simplu simţi că facultatea nu este de ajuns pentru tine, înscrie-te în Campania de recrutare Team Work 2011.

Evalueaza acest articol
0