Acasa| Proiecte şi Evenimente| Cluj-Napoca| Un altfel de concert

Un altfel de concert

Centrul cultural francez din Cluj te invită AUSONIA ÎN TRANSILVANIA! 19 mai, ora 19, Casa de cultura a studentilor - intrarea libera

Centrul cultural francez din Cluj prezintă

AUSONIA ÎN TRANSILVANIA

Un concert baroc extraordinar, în premieră internaţională la Cluj,rezultatul unei activităţi de 4 ani conduse de Centrul cultural francez în domeniul muzicii vechi şi baroce.
Veţi asculta bijuterii ale muzicii baroce, descoperite recent în arhivele de la Sibiu, interpretate de un ansamblu format din 23 de muzicieni belgieni, francezi, italieni şi români.
Un eveniment organizat in parteneriat cu Academia de Muzica Cluj și cu sprijinul APA NOVA BUCURESTI, BRD - Groupe Société Générale si Primaria Cluj.


Redescoperirea acestui repertoriu unic, înalta calitate a interpreţilor şi originalitatea unei orchestre în care muzicienii români sunt majoritari: concertele „Ausonia în Transilvania” vor fi unul dintre marile evenimentele muzicale ale anului 2011.

Proiectul „Ausonia în Transilvania” reprezintă încoronarea unei activităţi de patru ani condusă de Centrul cultural francez Cluj în domeniul muzicii vechi şi baroce, vizând o reimplantare durabilă a acestei muzici în regiune, după trei secole de somnolenţă.

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
image

Centrul cultural francez din Cluj te invită AUSONIA ÎN TRANSILVANIA! 19 mai, ora 19, Casa de cultura a studentilor - intrarea libera

Evalueaza acest articol
0