Acasa| Proiecte şi Evenimente| Craiova| 20 de ani de AIESEC în Craiova

20 de ani de AIESEC în Craiova

4 iulie reprezintă data aniversară a AIESEC Craiova. Anul acesta organizaţia adună 20 de ani de experienţă, iar celebrarea evenimentului a fost marcată în calendar încâ de ieri, 1 iulie.

În ciuda faptului că majoritatea membrilor AIESEC Craiova au vârste cu doar 2-3 ani peste vârsta organizaţiei din care fac parte, aceştia şi-au manifestat dorinţa de a sărbători prestigiul de la momentul actual alături de toate persoanele care s-au implicat şi au susţinut activitatea organizaţiei de-a lungul timpului şi care, fără îndoială, şi-au adus contribuţia la dezvoltarea şi consolidarea statutului pe care AIESEC Craiova îl deţine în 2011, după 20 de ani de existenţă.

Evenimentul aniversar a debutat cu o conferinţă de presă, în cadrul căreia au fost prezenţi, pe lângă Eduard Till, preşedintele organizaţiei sau Anca Mic, purtătorul de cuvânt al AIESEC Craiova şi Cristina Cojoacă, fost membru AIESEC, dar şi câţiva reprezentanţi ai unor companii partenere, printre care Roxana Mărgineanu din parte CEZ Group, Magdalena Mihai de la Audit şi Expertiză şi Dan Cherciu, Polisea.

Fiecare dintre invitaţi au avut sau încă mai au o legătură deosebită cu organizaţia pe care o susţin în mod activ sau doar în calitate de alumni, participând la diversele activităţi întreprinse. Cristina Cojoacă a deţinut în trecut o funcţie de conducere în organizaţie, Roxana Mărgineanu a făcut şi ea parte din colectivul AIESEC Craiova şi a dat voce multor proiecte, fiind purtător de cuvânt la momentul respectiv, iar acum se implică activ în parteneriatul dintre compania pe care o reprezintă şi organizaţia care şi-a pus amprenta asupra formării sale profesionale. În ceea ce o priveşte pe doamna Magdalena Mihai, aceasta a recunoscut public, faptul că observă zi de zi, cum activitatea din cadrul AIESEC îi dezvoltă personalitatea fiului dumneaei. Dan Cherciu însă, care a fost alături de AIESEC Craiova încă de la momentul înfiinţării, a putut observa diferenţele dintre viziunea tinerilor de acum 20 de ani şi a celor din generaţia curentă, marcând totodată şi o evoluţie fructuoasă, ale cărei rezultate le vor valorifica, pe de o parte întreaga organizaţie, iar pe de altă parte, fiecare presonalitate formată în cadrul acesteia.

Tot la ceas aniversar, AIESEC Craiova a înmânat, într-un cadru festiv, diplome de recunoştinţă a contribuţiei şi sprijinului oferit din partea tuturor partenerilor, mulţumindu-le pe această cale pentru încrederea acordată. AIESEC Craiova a recunoscut importanţa implicării principalilor parteneri (Grupul CEZ în România, BCR), a instituţiilor publice locale (Casa de Cultură a Studenţilor, Universitatea din Craiova, Primăria Municipiului Craiova), dar şi a colaboratorilor media, toţi aceştia contribuind la obţinerea unui impact deosebit în mediul social şi economic local de-a lungul evoluţiei organizaţiei.

Această festivitate a avut şi scopul creării unui background comun cu cel al reprezentanţilor fiecărei generaţii de AIESEC Craiova, iar acest lucru a fost posibil prin simpla prezenţă a alumnilor şi prin difuzarea, pe parcursul desfăşurării întregului eveniment, a unor imagini din cursul anilor trecuţi, rememorând astfel, cele mai importante clipe ale poveştii AIESEC Craiova, ce durează deja de două decenii.

Gazda evenimentelor desfăşurate vineri, 1 iulie 2011, a fost Hotelul Casa Împăratului.

AIESEC Craiova îşi propune ca pe viitor să menţină şi să întărească bazele organizaţiei şi să ofere aceeaşi experienţă calitativă tuturor persoanelor cu care intră în contact.

Din culisele evenimentelor va declar, iar mărturisirea mea ar trebui să constituie o garanţie pentru orice lector, că tinerii membri ai AIESEC Craiova sunt persoane foarte dinamice, extrem de creative şi sociabile, iar activităţile pe care le întreprind sunt desfăşurate cu profesionalism şi devotament.

La mulţi ani AIESEC Craiova din partea echipei Student News şi mlţumiri pentru includerea noastră pe lista partenerilor, dar şi pentru invitaţia la evenimentul aniversar!

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
image

4 iulie reprezintă data aniversară a AIESEC Craiova. Anul acesta organizaţia adună 20 de ani de experienţă, iar celebrarea evenimentului a fost marcată în calendar încâ de ieri, 1 iulie.

Evalueaza acest articol
5.00