Acasa| Proiecte şi Evenimente| Craiova| Rock, jazz sau folk?

Rock, jazz sau folk?

Când vine vorba de muzica bună, ne este foarte greu să alegem, chiar daca preferăm un anumit gen. De data aceasta nici nu este nevoie să facem selecţii, pentru că Festivalul Naţional Studenţesc Rock, Jazz, Folk revine în Craiova şi anul acesta şi ne aduce muzică de calitate din toate cele trei genuri.

Pe parcursul a trei zile, începând de astăzi, 7 decembrie 2011, sala mare a Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova va fi gazda celei de-a XIX-a ediţii a Festivalului Rock, Jazz, Folk. Fiecare seară de muzică începe la orele 19.00 .

Acest festival este cunoscut în mediul local încă din 1978, dar au fost ani în care nu s-a organizat din cauze materiale. Din fericire pentru împătimiţii genurilor, festivalul a revenit la Craiova de anul trecut, iar acum se dovedeşte a fi singurul de acest tip din ţară.

Rock, Jazz, Folk nu presupune doar un şir de concerte ale unor trupe cunoscute, ci este un concurs, la care vor participa artişti din Craiova, Sibiu, Cluj-Napoca sau Galaţi.

Jazzul se va consuma miercuri, 7 decembrie, iar pe lângă "felul principal", concursul dintre interpreţii din Sibiu, Craiova şi Cluj, trupele Guilty Lemon şi Basorelief vor servi un recital pe post de "desert".

Pentru data de 8 decembrie, apar în "meniu" trupele Viţa de Vie şi Avatar, iar pentru un premiu se luptă concurenţii din Sibiu, Craiova şi Galaţi.

Vineri (9 decembrie) aflăm câştigătorii din cadrul festivalului de muzică şi ne luăm porţia de Colibri, Luna Amară şi Bogdan Grosu.

Intrarea este permisă pe baza carnetului de student sau a invitaţiilor pentru două persoane, procurate de la Casa Studenţilor sau din Universitate.

Celebrating live music! No drugs, no violence! 

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
Evalueaza acest articol
0