Acasa| Proiecte şi Evenimente| Sibiu| ULBS în dialog cu piaţa muncii

ULBS în dialog cu piaţa muncii

Cea de-a patra ediţie a „Forumului - Universitatea Lucian Blaga din Sibiu în dialog cu piaţa muncii", la care sunt invitaţi  studenţii, masteranzii şi absolvenţii va avea loc la Facultatea de Litere şi Arte,  în ziua de 9 noiembrie, începând cu ora 10.

Ediţia din acest an doreşte cât mai multe dezbateri şi idei pe tema „Rolul formării iniţiale şi continue în dezvoltarea competenţelor profesionale” şi cuprinde prelegeri susţinute de experţi ai pieţei forţei de muncă din Sibiu, mese rotunde, work-shop-uri pentru studenţi, standuri ale firmelor participante, oferte de joburi şi prezentări de proiecte. În acest fel, informarea participanţilor cu privire la viitoarele companii angajatoare este una la nivel înalt, nelipsind, fireşte, feedback-ul.

Forumul urmăreşte să promoveze comunicarea şi cooperarea mediului academic cu întreprinderile, firmele şi personalităţile din regiune, adaptarea ofertei educaţionale la realităţile de pe piaţa muncii şi stabilirea de legături strânse şi durabile între Universitate şi mediul economic.

Acesta se adresează tuturor studenţilor şi absolvenţilor. Participarea acestora la eveniment este esenţială pentru relevanţa şi reuşita lui.

Evenimentul este organizat de Catedra UNESCO a Universităţii „Lucian Blaga" din Sibiu împreună cu UNESCO.CEPES, Departamentul de Orientare în Carieră a Studenţilor, Facultatea de Litere şi Arte şi Lectoratul francez din cadrul acesteia.

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
Tag-uri
Evalueaza acest articol
0