Acasa| Proiecte şi Evenimente| Sibiu| Educaţia înseamnă implicare

Educaţia înseamnă implicare

 Noi cursuri gratuite de voluntariat, asociativitate, management de proiect, comunicare sau marketingul activităţilor de tineret sunt puse la îndemâna tinerilor care vor să-şi îmbunătăţească CV-ul, munca în echipa precum şi modul de a concepe un proiect.

            Directia Judeţeană pentru Sport şi Tineret în colaborare cu Asociaţia Draw Center 07 Sibiu organizează o serie de cursuri educative pentru tinerii care doresc să-şi lărgească aria de cunoaştere şi să înveţe să lucreze în echipă ca nişte adevăraţi profesionişti. Cursurile vor avea loc la Centrul de Tineret Sibiu, în perioada 4-26 noiembrie.

            Aplicanţii trebuie să ştie că acestea se desfăşoară pe categorii, în zile diferite. Astfel, cursurile de asociativitate au loc între 4 şi 5 noiembrie, cele de voluntariat în zilele de 11 şi 12, managementul de proiect cuprinzând zilele de 18 şi 19. În cazul cursului de comunicare, cursanţii trebuie să se prezinte în data de 20 şi 21, iar cei de la marketingul activităţilor de tineret în  25 şi 26 noiembrie.

Pentru aplicare si mai multe detalii, puteţi accesa site-ul www.tineretsibiu.ro.

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
Tag-uri
Evalueaza acest articol
0