Acasa| Proiecte şi Evenimente| Timişoara| The 16th Symposium of students in English

The 16th Symposium of students in English

Evenimentul va avea loc în zilele de 15 şi 16 aprilie, începând cu ora 9.00, la Universitatea de Vest, în Aula Bibliotecii.

Simpozionul este organizat de Catedra de limba engleză a Facultăţii de Litere, Istorie şi Teologie. Pe durata a două zile, 15-16 aprilie, vor fi organizate workshopuri, dezbateri, şi evenimente culturale. Tema generală este Shakespeare şi Intertextualitatea. Noţiunea de influenţă literară s-a schimbat considerabil, în ultimele decenii fiind incluse în acest fenomen,  nu doar istoria şi literatura, ci si o varietate infinită de texte orale şi scrise, mass-media sau alte produse culturale. În consecinţă, intertextualitatea trebuie privită ca parte dintr-un întreg. Shakespeare se plasează în centrul acestui întreg prin valoarea sa incomensurabilă. Participanţii se pot înscrie la o dezbatere pe această temă. Evenimentul va avea loc la Universitatea de Vest, în Aula Bibliotecii.

Sursă foto: http://2.bp.blogspot.com/_eg4RyNmPMYM/TMkV86Rmv6I/AAAAAAAALdg/gvz2rHxmmcA/s1600/shakespeare.jpg

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
image

Evenimentul va avea loc în zilele de 15 şi 16 aprilie, începând cu ora 9.00, la Universitatea de Vest, în Aula Bibliotecii.

Tag-uri
Articol fara tag-uri
Evalueaza acest articol
0