Acasa| Proiecte şi Evenimente| Timişoara| Primăvara începe cu JobShop(R)

Primăvara începe cu JobShop(R)

Programul evenimentului se va desfăşura pe durata a 6 zile, evenimentul ajungând la apogeu în 20 şi 21 martie, în timpul zilelor de stand în care holul facultăților su specializare Electro va reuni studenţi şi reprezentanţi ai companiilor. Fiecare din cele 6 zile va fi dedicată unor anumite tipuri de activităţi:

·         Zilele de stand: cele două zile în care reprezentanţi ai companiilor ocupă holul facultăţii de Automatică şi Calculatoare (clădirea Electro) pentru a face cunoştinţă cu studenţii interesaţi de activitatea lor.

·         Zoom-uri pe companie: studenţii au oportunitatea de a adresa întrebări directe reprezentanţilor companiilor care îi interesează în cadrul acestor întâlniri.

·         Ateliere tehnice:

·         Cariere de succes: în cadrul acestei activităţi, studenţii pot discuta cu diverse personalităţi despre afacerile lor şi cum au reuşit să ajungă pe culmile succesului.

·         Vizite la companii: oportunitatea fiecărui student de a vedea activitatea în desfăşurare a fiecarei companii.

·         Sesiuni de training: acestea pun accentul pe dezvoltarea informală a studenţilor şi se axează pe abilităţile şi aptitudinile de comunicare, persuasiune sau negociere.

·         Interviuri: este un element de noutate al celei de-a XIX-a ediţii JobShop® şi presupune facilitarea interacţiunii directe între studenţi şi potenţialii angajatori, în vederea ocupării unui anumit post în cadrul unei companii.

Detaliile legate de program vor fi disponibile în curând pe site-ul nostru, www.jobshop.ro/timisoara. 

BEST, Board of European Students of Technology, este o organizaţie apolitică, non-profit, aflată în permanentă dezvoltare. Încă din 1989 asigură modalităţi de a facilita comunicarea, cooperarea şi schimbul de experienţă între tinerii studenţi europeni din mediul academic tehnic. Organizaţia este prezentă în 83 de universităţi tehnice din 30 de ţări europene. Organizaţia BEST Timişoara a prins viaţă în primăvara anului 1991, la iniţiativa unui grup de studenţi entuziaşti, dornici de a profita din plin de anii de studenţie şi oportunităţile pe care aceştia le oferă.

 

 

  

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
Tag-uri
Evalueaza acest articol
4.50