Acasa| Ştiri| BEST Timișoara caută forțe proaspete!

BEST Timișoara caută forțe proaspete!

De ce BEST Timișoara?

Alături de BEST vei avea ocazia de de a te dezvolta atât personal, cât și profesional. Vei avea ocazia să vezi orașe europene la care doar ai visat, cu costuri foarte mici. Vei cunoaște oameni deschiși, sociabili și prietenoși care, pentru că a te afilia unei organizații studențești nu înseamnă doar muncă, ci și distracție.

Evenimentele organizate de BEST sunt atât interne, cât și externe.  Ca membru, vei avea ocazia să iei parte la JobShop(R) (evenimentul național de carieră), LEC (Local Engineering Competition-competiție inginerească), cursurile din fiecare sezon (care sunt atât pe domeniul tehnologic, cât și pe teme legate de carieră), dar și la evenimentele interne ale organizației și la training-uri organizate de BESTani din cele mai mari centre universitare ale Europei.

Ce pot face în BEST?

Grupul local BEST Timișoara organizează evenimente dedicate viitorilor ingineri, fiind sub umbrela Universității "Politehnica" din Timișoara. Ca membru poți să te implici în organizarea acestora (luându-ți task-uri), coordonarea lor (poți să candidezi pentru a deveni managerul unui proiect deja existent când consideri că ai acumulat suficientă experiență pentru a face asta), să coordonezi un department (IT, Marketing, Secretariat, Fundraising, Relații Publice, Resurse Umane) sau să ai o funcție mai înaltă de conducere. Oricare din ele le vei alege, cu siguranță îți va dezvolta capacitățile organizatorice, responsabilitatea și time managementul, factori decisivi în viitoarea ta angajare pe un anumit post, crescându-ți astfel șansele și oportunitățile.

În afară de evenimente, poți să participi la training-uri pe leadership, project management, time management, comunicare (soft skills) sau training-uri pentru unul din departamentele enumerate mai sus, sau chiar să devii tu trainer!

Cum aplic?

Dacă ți-a plăcut despre ce ai citit mai sus și crezi că ai vrea să faci parte din echipa noastră, vino să ne cunoști personal în clădirea ELECTRO a Politehnicii, sala A101, marți, 11 octombrie 2011, ora 20. Te așteptăm să-ți trăiești viața de student cu adevărat, alături de noi!

 

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
Tag-uri
Articol fara tag-uri
Evalueaza acest articol
5.00