Acasa| Ştiri| Traininguri gratuite pentru formarea ta!

Traininguri gratuite pentru formarea ta!


ARTITrei organizații își vor folosi expertiza pentru îmbunatațirea competențelor manageriale și antreprenoriale ale tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani. Proiectul este implementat de Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă, în parteneriat cu PRO VOBIS - Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat și SIVECO România.  

Proiectul se va derula pe o perioada de 3 ani (ianuarie 2011 - decembrie 2013), sub sloganul 'Fii tanar antreprenor pentru viitor', si este cofinantat de Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 3: Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor, Domeniul Major de Interventie 3.1. - Promovarea culturii antreprenoriale.

Scopul proiectului îl reprezinta dezvoltarea competentelor manageriale si antreprenoriale si promovararea culturii antreprenoriale în rândul tinerilor în scopul dezvoltarii spiritului antreprenorial si a cresterii competitivitatii si al generarii unui numar crescut de afaceri. Prin programul de formare profesionala continua oferit, se urmareste, ca si finalitate, îmbunatatirea competentelor manageriale si antreprenoriale, validate prin certificate cu recunoastere nationala si dezvoltarea mai eficienta a capitalului uman.

Cele 16 cursuri de formare sunt acreditate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si un curs optional pe: “Manager proiect”, “Manager de inovare”, “Manager îmbunatatire procese”, “Competente antreprenoriale (initiere)”, “Competente antreprenoriale (perfectionare)”,  “Asistent relatii publice si comunicare”, “Competente sociale si civice”, “Manager resurse umane”, “Analist informatii firma”, “Cercetator marketing si sondaje”, “Manager al sistemului de securitate si sanatate în munca”, “Competente antreprenoriale (specializare)”, “Contabil”, “Agent comercial”, “TIC - elemente suport in managementul firmei”, “Initiere TIC”, “Managementul Documentelor”.

Aceste cursuri se vor desfasura atat dupa metoda clasica interactiva, „face to face”, in cadrul a sase centre de formare la Craiova, Timisoara, Cluj Napoca, Iasi, Brasov si Constanta, cat si online, prin intermediul unei platforme de e-learning interactive. Inscrierile se vor face in perioada septembrie – octombrie 2011 iar  cursurile se vor desfasura din februarie 2012, pe o perioada de 17 luni. In cadrul programelor de formare, vor fi instruiti 4830 de tineri (2880 vor sustine cursurile online si 1950 vor participa la cursuri autorizate CNFPA, in urma carora vor obtine si diplome autorizate CNFPA). Înscrierile vor începe din luna septembrie 2011.

Pentru mai multe informații vizitează site-ul oficial al proiectului .

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
Evalueaza acest articol
0