Acasa| Ştiri| Donează sânge! Fii erou!

Donează sânge! Fii erou!

Fii şi tu eroul unei persoane bolnave şi ajut-o să îşi prelungească viaţa!

Cu îndemnul Donează sânge! Fii erou!, studenţii medicinişti craioveni, în colaborare cu medicii oncologi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, îi invită pe olteni să se alăture campaniei de donare de sânge şi să contribuie, pe această cale, la creşterea numărului de donatori voluntari, întrucât, la Centrul de Transfuzie Sanguină este mereu lipsă de sânge. Acest fapt are consecinţe nefaste pentru pacienţii care necesită operaţii, pentru victimele unor accidente sau pentru persoanele cărora li se aplică diverse tratamente pentru combaterea cancerului şi celor cărora li se fac transfuzii de sânge.

Campania se află în plină desfăşurare, iar până pe data de 25 noiembrie poţi salva o viaţă donând sânge la Centrul Regional de Transfuzii Sangvine, de lângă Spitalul Nr. 1 din Craiova, între orele 8.30-12.30.

În plus, ai şi tu câteva beneficii în urma acestei iniţiative. Pe lângă faptul că ţi se vor efectua analize gratuite, intri în posesia a şapte bonuri de masă în valoare de aproximativ 60 de lei, primeşti şi o reducere de 50% pentru transportul în comun timp de o lună şi ai zi liberă de la serviciu, şcoală sau facultate.

Bine faci, bine găseşti!

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
Evalueaza acest articol
0