Acasa| Ştiri| AIESEC Craiova are un nou comitet de conducere

AIESEC Craiova are un nou comitet de conducere

În cadrul unei conferinţe, organizate pe 17 şi 18 decembrie 2011, în Aula Buia a Facultăţii de Agronomie din Craiova, AIESEC Craiova şi-a desemnat comitetul de conducere pentru mandatul 2012-2013.

În urma obţinerii majorităţii voturilor din partea membrilor cu drept de vot din cadrul organizaţiei, au fost aleşi preşedintele şi vicepreşedinţii AIESEC Craiova pentru anul viitor.

Cosmin Sandu a câştigat în faţa Alexandrei Coandă funcţia de preşedinte, urmând să preia ştafeta de la predecesorul său Eduard Till, abia în luna aprilie a anului viitor. Cosmin Sandu trăieşte experienţa AIESEC încă din anul 2009 şi a profitat de oportunităţile pe care cea mai mare organizaţie de tineri din Craiova i le-a oferit. El a ajuns să deţină până în momentul de faţă multiple poziţii, între care: vicepreşedinte Relaţii Externe, membru al echipei naţionale de vânzări în AIESEC România şi membru al comitetului de organizare al unei conferinţe internaţionale în Grecia, EuroExpro 2012.

Candidaturile celor doi au fost structurate sub forma unor prezentări personale, urmate de o prezentare profesională a strategiei concepute pentru noul mandat şi o sesiune de întrebări de ordin funcţional sau ne natură economico-financiară. 

Printre vicepreşedinţii AIESEC Craiova se numără Mihaela Pătrană- Resurse Umane, Oana Cincă- Relaţii Externe, Gabriela Neacşa- Strategii de practică Profesionale şi Andreea Frăţilă- Strategii de practică Intrenaţionale.

Pentru organizarea acestei conferinţe locale, AIESEC Craiova a beneficiat de sprijin din partea KFC Craiova, PROMAX Industries şi al cofetăriilor Viviane, Gabrielle şi Parc.

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
Evalueaza acest articol
0