Acasa| Student Life| În această toamnă se poartă iniţiativa

În această toamnă se poartă iniţiativa

Pentru etapa de recrutare din această toamnă, AIESEC România a impus un nou standard, încercând să-şi găsească noii membri în rândul tinerilor cu iniţiativă. Această atitudine, ce ar trebui să îi caracterizeze pe viitorii voluntari, reprezintă principalul criteriu de selecţionare. Cu alte cuvinte, AIESEC România mizează pe capacitatea noii generaţii de a lua iniţiativa, invitându-i pe toţi cei interesaţi să se implice, să acţioneze şi să producă schimbări în propriile vieţi şi în vieţile celor din jurul lor.

AIESEC Craiova îşi menţine tradiţia, veche de 20 de ani, în ceea ce priveşte formarea tinerilor şi oferă posibilitatea studenţilor olteni să se înscrie în cea mai mare organizaţie de tineri din întreaga lume până pe data de 28 octombrie 2011. 

Experienţa AIESEC oferă oportunitatea unei dezvoltări complexe, fapt ce presupune nu numai îmbogăţirea unor abilităţi şi competenţe prin implicarea în diversele activităţi, dar oferă şi cadrul propice pentru dezvoltarea pe plan profesional. Alte avantaje ale membrului AIESEC sunt reprezentate de posibilitatea dobândirii de cunoştinţe teoretice şi practice, ce pot contribui la deschiderea de noi perspective. În plus, AIESEC-erii au parte de training-uri gratuite, li se oferă şansa participării la conferinţe şi, având acces la un mediu internaţional, pot beneficia de un stagiu de practică în străinătate. 

Bentru a profita de toate acestea trebuie să nu îţi lipsească iniţiativa. Initiatives change everything, everywhere! Vrei să fii în pas cu "moda" iniţiată de AIESECTake initiave and join AIESEC Craiova!

Pentru mai multe detalii poţi solicita răspunsuri echipei AIESEC Craiova, aflată la parterul Universităţii de luni până vineri, între orele 10-16. De asemenea, îţi stau la dispoziţie oricând facebook.com/aieseccraiova, twitter.com/aieseccraiova, blog.aiesec.ro/craiova sau www.aiesec-craiova.org

 

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
image

Evalueaza acest articol
0