Acasa| Unde ieşim| Braşov| Teatrul Joint prezintă comedia Oleanna!

Teatrul Joint prezintă comedia Oleanna!

„OLEANNA” vă va schimba percepţia asupra unui examen obişnuit. Un spectacol cu dialoguri deloc „academice”, purtate pe marginea unui conflict iscat între o studentă şi profesor.

Spectacolul va avea loc pe data de 5 aprilie, începând cu orele 20.00, în Rockstadt Club din Braşov.

Preţul biletelor este de 20 lei, cu reducere 15 lei pentru elevi/studenţi.


Teatrul Joint vă propune o „dezbatere-spectacol” care s-ar putea ivi oricând între o studentă şi profesorul său. Discuţia dintre cei doi atinge teme dintre cele mai incomode: corectitudine politică, nivelul sistemului de învăţământ, etică şi estetică, ajungându-se până la acuzaţii de hărţuire sexuală, toate într-unul dintre CELE MAI DURE DIALOGURI care pot exista între pereţii unei catedre.

Autorul piesei este scriitorul american David Mamet, oaspete permanent pe Broadway, laureat al Premiului Pulitzer pentru dramaturgie şi nominalizat la Oscar pentru scenariu. Tot la categoria premii, la scară mai mică, dar nu lipsită de semnificaţie, la Gala Absolvenţilor UNATC 2010, aceeaşi Camelia Pintilie a primit premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal pentru spectacolul Oleanna.

Teatrul Joint este un proiect de teatru independent şi neconvenţional iniţiat în iunie 2005, în premieră pentru oraşul Braşov, ca o alternativă necesară la teatrul de stat, cu activitate continuă şi interes deosebit manifestat din partea publicului local.

În 2006 şi 2007, Teatrul Joint şi-a desfăşurat activitatea în Clubul Atrium din Sibiu, pentru ca din octombrie 2008 să aibă stagiune permanentă la Clubul Ţăranului din Bucureşti. În momentul de faţă Teatrul Joint pune în scenă piese în: Bucureşti, Braşov, Constanţa, Piteşti, Sibiu, devenind cel mai mare teatru independent din România.

Detalii despre activitaţile Teatrului Joint găsiţi aici: http://teatruljoint.blogspot.com


Rezervări la tel: 0761 267 590

 

 

 

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tiparire
image

„OLEANNA” vă va schimba percepţia asupra unui examen obişnuit. Un spectacol cu dialoguri deloc „academice”, purtate pe marginea unui conflict iscat între o studentă şi profesor.

Evalueaza acest articol
5.00